Dreamcatcher's Opdræt!

 
Jeg bruger ikke som så mange andre alfabetet til at navngive hvalpene i mine kuld (dvs A-kuld, B-kuld osv), men udtænker snarere et tema for hvert kuld og navngiver så derefter.
 

Det får jeg masser af god tid til at gå med før jeg endeligt beslutter mig.... Klik på kombinationen og se hvalpene!

 

 

Kuld:

Kombination:

Tanker bag tema:

 

Fransk Lara x Sachem Lara gjorde tricket igen - super effektiv fødsel med dejlige store velnærede hvalpe med gedigen gennemsnitsvægt. Herligt, det gør det hele så dejligt let!

Hvorfor fransk? Egentlig bare fordi jeg i juni skulle til en kæmpe gensynsfest i Paris med en masse gamle venner helt tilbage fra 80'erne, da jeg boede der. Og det franske var blevet noget rustent og skulle genopfriskes. Et Voila la raison pour les noms  Francais !

 

Mystiske Lyde Lara x Creed Dette kuld ankom til verden på deres helt egen måde. Alle var så store, så tykke, så sunde og med sådan en vitalitet og livskraft fra det sekund de kom ud. Ikke at jeg har syntes jeg savnede dette før, men disse var alligevel bemærkelsesværdige!Fra første sekund til den dag de rejste herfra har de hele tiden forekommet mig ihvertfald 1 uge ældre end deres reelle alder.

Noget andet var også lidt anderledes med disse banditter....om de var vågne, legende, sovende, ifærd med at spise etc., så havde de deres helt eget lydbillede som kostede lidt søvn de første par nætter indtil jeg indså at alle havde det fint - der var bare lyd på alt imens de stortrivedes! De nynnede, sang, hvinede, lavede hvalsang, gøede, mumlede- just noisy while thriving :o)

 

U-Turn Dixie x Creed Creed laver - fuldkommen som sin mor og sine søskende - de sjoveste bevægelser, når han skal tiltrække opmærksomhed og være nuttet. Han kommer imod en med hoved og numse vendt mod en på en gang, dvs en u-vending. Det forventer/håber jeg absolut går stærkt igennem til hans afkom, derfor navne som starter med U-Turn

 

Winner Lara x Kite Lara og Kite var det års mest vindende han og tæve, så... deres hvalpe fik navne fyldt med ambitioner!

 

Drinks Rainbow x Clinton Der er rigtig mange flotte og velklingende navne til drinks og kuldet var stort :o)

 

Amerikansk Rainbow x Stone Rainbow og Stone er begge amerikanske importer og derfor skulle de have amerikansk relaterede navne

 

Planeter Rainbow x Shadow Et samarbejde mellem kennel Dreamcatcher's og Khetashio

 

Repeat Luna x Stone_2 Gentagelse af en dejlig kombination - musik-kuldet - mellem Luna og Stone

 

Musik Luna x Stone Sange jeg godt kan lide

 

Moonlit

Luna x JoJo

Det var Lunas første kuld og hun hedder La Bella Luna i sit pedigree navn

 

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 10. maj 2015