NEWS!

 

2000 - 2006 oplevet i ord og billeder:

Klik her for at komme frem til perioden 2007 og fremefter:

2006 oplevet i ord og billeder:

December:

Lara blev for andet år i træk den mest vindende Aussie tæve i Danmark - trods det faktum at hun først kom tilbage til udstillingsringen i september efter at have været på "barsel"!

 

Specialklubben (KHKG) holdt deres årlige juleudstilling i slutningen af november. Sørme en rigtig rigtig god dag for os og vores opdræt.... en dejlig måde at slutte udstillingssæsonen i 2006 af på!

Creed blev Bedst i Racen og vandt hans første klubcert og Lara blev Bedste Tæve. I finalerne (mod øvrige racer i klubben) vandt Lara Best in Show #1 for Bedst i Modsat grupperingen, og sidst men ikke mindst så vandt Creed Best in Show #2 ! Tigger blev 2.vinder og vandt dermed sit første cert! Tillykke Anne - han så så godt ud!

I opdrætterklassen blev 4 Dreamcatcher's aussier placeret Best In Show #3! Tillykke og tak for at stille op til Gitte, Mia, Anne og Miriam.

Pebbles deltog også i juleudstillingen, men ikke som udstillingsmuf denne gang! Hun var der for at deltage i opvisningen af Aussie Kvadrillen  - klædt ud som Rensdyr !

         

 

Der var en artikel om Aussiernes 10-års jubilæum i det store amerikanske hundemagazin "Dogs In Review" incl. billeder og rosende ord om Rainbow og Tigger ! Mægtig stolte er vi !

Jesper & Elvis (Dreamcatcher's Spiced Rum) vandt i 2006 de nødvendige points for at rykke op til B-klassen i DCH ved at bestå 3 adgangsgivende prøve ud af 6 gange, og Elvis er dermed en "B-hund" fra næste sæson. De klarede sig så godt at Elvis også blev Klubmester i C-klassen i DCH ved Jyderup.

 

Miriam & Curie (Dreamcatcher's Always A Winner) er endnu for ung til at deltage i DCH Mesterskaberne, men har vundet 96 ud af 100 p i Rally-O, og de blev dermed Klubmestre i Rally-O i DCJ ved Jyderup!

Way to go Miriam, Jesper, Elvis & Curie - vi er stolte af jer!

Lara blev Bedste Tæve og Creed 3.vinder til DKK udstillingen i Herning i November!

 

Bitta var så rar at invitere Creed ud og prøve hans instinkter på hyrdning i September. My oh my..... jeg havde aldrig forventet en så flot præstation af en førstegangs hyder ! 

Han vidste med det samme og helt instinktivt hvor han skulle placere sig selv, som om han havde gjort det altid. Han vidste hvor trykzonen var, vidste hvordan han skulle holde dem samlet, vidste hvordan han skulle sætte de mere obsternasige modeller på plads - uden nogensinde at kamme over eller bruge unødig magt. Jeg blev virkelig rørt over at se hvor glad og hvor åbenlyst stolkt han var af sig selv. Vi håber 2007 byder på flere chancer for at prøve os af udi hyrdning.

   

Lara blev til klubudstillingen i oktober Bedste Tæve og vandt hendes sidste klubcert og er dermed nu også Klubchampion! I finalerne blev hun placeret som Best in Show BOS #4! Billedet er af Lara og 2 af hendes dejlige hvalpe Murphy og Smilla!

Tivoli fejrede Hundens Dag i september. Creed og jeg deltog i Raceparaden sammen med Creed's kæreste Lucca.

Københavnsvinder udstillingen i september var Laras første udstilling efter barselsorloven og hun fejrede sit comeback med at blive Bedste Tæve og vandt dermed for 3. år i træk titlen som Københavnsvinder! Creed blev 4. vinder han, og Dixie 4. vinder tæve.

  

Aussiernes 10-års jubilæum blev fejret i august!

En perfekt dag med perfekt vejr! Rainbow, vores 9 år gamle tæve, endte op med at vinde rub og stub ved at placere sig som Bedste Senior, Bedste Avlstæve og Best of Breed!

Hendes søn Tigger (Dreamcatcher's Tequila Sunrise) klarede sig lige så flot ved at blive placeret som Bedst i Modsat. Dommeren var Richard Hellmann fra Italien (Amerikansk professionel handler, dommer og aussie entusiast).

  

Specialklubben holdt i august deres dobbeltudstilling i Jels. Pebbles vandt sit sidste klubcert og har dermed nu også titlen som Klubchampion. Creed vandt sit 3. cert og blev dermed Dansk Champion.!

DKK's store 4-dages udstilling i juli var nogle gode dage for Creed. Han vandt 2 certer og blev 3 dage ud af 4 placeret som 2. vinder og en enkelt dag som 3.vinder.

Rainbow  blev efter en flerårig pause fra udstillingsringen støvet af. Til DKK udstillingen i Aalborg d. 17. juni 2006, gjorde hun sit comeback med stil! Hun var helt oppe og køre af glæde over at blive udstillet igen. Hun så kanon ud og vandt let, trods sine næsten 9 år, placeringen som Bedste Tæve. I store ring vandt hun Best in Show Senior. Og slog dermed også en række flotte hunde, som rangerer pointmæssigt meget højt på listen over "Årets Senior 2006"!

 

Curie (Dreamcatcher's Always A Winner) blev på hendes allerførste udstilling (KHKG i Køge 21. maj 2006) BEST IN SHOW BABY! Pludselig syntes Miriam at ventetiden havde været det hele værd.. og Curie var (som I ser) en glad og træt hvalp omgivet af rosetter og pokal!

 

Pebbles blev endnu engang Bedste Tæve og Bedst I Modsat BIS #3 Way to go!

En veninde og jeg rejste d. 7. april til St.Louis, USA for - igen - at deltage i amerikanernes årlige Australian Shepherd Nationals!

En hel uge meA full week of hundreds and hundreds of aussies competing in herding, tracking, agility, obedience as well as in the showring.

And of course the opportunity to meet all our friends over there. As usual it was incredibly enjoyable with lots to learn.

This time I also had the chance to meet Creed's dam Envy, his sister Belli and one of his brothers Chrome as well as Lara's grandmom Chloe (picture left) and her brother Indy (picture right). Incredibly beautiful and sound dogs with amazing temperaments.

 

Pebbles blev Bedste Tæve og Bedst i Modsat BIS til KHKG udstillingen i Strib d. 26. marts, 2006. Creed blev placeret som 3.vinder han. Flot gået!

 

Lara og Kites hvalpe er nu alle rejst til deres nye hjem. Du kan se billeder af dem på hvalpesiden! De har fået sig nogle superhjem og det er vi taknemmelige for. Alle hvalpene er blevet lige nøjagtigt så søde og lovende som vi havde håbet med så dejlige forældre som Lara og Kite. De er rigtig godt sat sammen, fysisk som mentalt.

 

Creed's søster Belli, BIS AKC/ASCA CH Halfmoon Embellishment, vandt en meget prestigiøs Best In Show til en udstilling i Indiana, USA. Fantastisk - tillykke ønskes til Gwen, Chuck og Erin!

Jeg tog til Crufts i Birmingham for at se USA's mest vindende aussie først placere sig som Best of Breed, dernæst vinde gruppen og sidste men ikke mindst Best In Show! En utrolig flot hund, en utrolig flot udstilling med et enormt udbud af shoppe muligheder! Jeg brugte bogstavelig talt 2-3 dage på at sikre mig at jeg havde været rundt allevegne og set alle stande....

Angel, DKCH KLBCH NCH Dreamcatcher's Flying Encore, tog til Norge for at placere sig som Bedste Tæve og blev dermed også Norsk Champion. Mange tillykke til Bitta og Steff - vi er sørme stolte af jer!

En herlig dag til DKK udstillingen i Odense! Pebbles blev Bedste Tæve og den eneste af alle tæverne som blev dømt god nok til at få CK - og det var en udstilling med usædvanligt mange tilmeldte tæver! Creed blev udstillet for første gang i Danmark og blev placeret som 2. vinder. Han var så sød, afslappet og nem, og også blandt hannerne blev mange sendt ud af ringen af den strenge dommer, men Creed blev i ringen sammen med kun 2 andre! Flot gået!

Creed, USA CH Halfmoon Full Of It, ankom hele den lange vej fra USA d. 16. januar 2006! Besøg hans side!

 

Laras hvalpe blev født d. 30. januar 2006!

 

2005:

2000 - 2004:

Home

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 24. juli 2009