Hvalpe hos Dreamcatcher's

   

 
 

Hvalpeplaner 2018

Tidlig 2018

I januar 2018 er det Willow's (Dansk Champion Klub Champion Dreamcatcher's Joie De Vivre) tur til at få hvalpe <3 Nærmere bestemt med ca. forventet timing i begyndelsen af januar 2018!

Faren til Willow's kuld blev intet mindre end Brad Pitt :-) !

 

2018's kuld

Willow - DKCH, Klub DKCH Dreamcatcher's Joie De Vivre, A Hofter, 0 på albuer, HSF4 fri, fri øjenlysning

er blevet parret med

Brad Pitt - DKJCH, DKCH, NOCH, PLCH, INTCH, KLBCH, KBHV15 Leading Angel's Gaze At The Stars FP, UHP, KTH-B (CGC-B), KTH-S (CGC-S), KTH-G (CGC-G), A hofter, 0 på albuer, fri øjenlysning

Sort trefarvet og blue merles er mulige i denne kombination, og med stor mulighed for stumphaler.

Kombinationen er sat sammen udfra at Willow og Brad Pitts fordele på temperament, personlighed, eksteriør, talenter udi arbejde og liv som familiehund samt selvfølgelig på sundheden kan supplere hinanden bedst muligt.

Det jeg forventer er hvad jeg mener aussierne skal være: versatile. Dejlige familiehunde, men absolut og aldeles også super arbejdshunde, dejlige at træne med (rally, lydighed, agility, spor, hyrdning, etc.) men med et drive som er håndterbart for alle - og som sædvanligt med mit opdræt: Hundene skal ikke bare være superfornuftige i hovedet, sunde og raske, dejlige at at leve og arbejde med - de skal også eksteriørmæssigt være af en kvalitet, som er klar til at konkurrere i udstillingsringen.  Jeg har Willow's halvsøster og halv niece samt hendes datter og søn BamBam og Wiggles og sidst men ikke mindst Willows "børnebørn" Dragon og Genie efter BamBam. Så, der er masser af muligheder for at møde familien.

Faren til hvalpene er Brad Pitt, som jeg er utroligt glad og stolt over at have fået lov til at bruge på Willow. Det 'bedsteste' rare og blide temperament samt en eksteriørmæssigt utrolig flot han af god masse og pels.

Tusinde mange kærlige tak til Bitta Wöhliche fra kennel Leading Angels for at give mig muligheden for at bruge Brad Pitt.    

 

 

   
   

 

 

 

 

 

Willow X Brad Pitt pedigree
 
 
 

 

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 19. december 2017